Aurinkotuottaja-palvelulla optimoit tuotantosi hyödyt


Aurinkosähköjärjestelmässä on paljon rahaa kiinni ja siksi laitteista olisi hyödyllistä saada kaikki mahdollinen hyöty irti. Aurinkosähköstä saat parhaan hyödyn, kun korvaat sillä mahdollisimman paljon omaa sähkönkäyttöäsi. Tämän lisäksi aurinkopaneeleiden hankinnan kannattavuuteen vaikuttaa, kuinka paljon ylijäämäsähköä syntyy ja millä hinnalla sen myyt verkkoon. Oman kiinteistösi soveltuvuuden aurinkosähkön tuottamiseen voit tarkistaa helposti

Aurinkolaskurillamme

Aurinkopaneeleilla täyteen omavaraisuuteen pyrkiminen ei ole Suomen olosuhteissa taloudellisesti mitenkään järkevää ja siksi lisäsähkö kannattaa ostaa edelleen verkosta. PKS:n asiakkaana voit ostaa lisäsähkön PKS Priima -sopimuksella, jolloin hyödynnät automaattisesti sähköpörssin halvimmat ilta- ja yötunnit. Aurinkotuottaja-palvelumme avulla yhdistät nämä kolme osatekijää toimivaksi kokonaisuudeksi ja maksimoit aurinkosähköjärjestelmäsi tuottavuuden.


Miksi tuntihintainen PKS Priima sopii hyvin aurinkosähkön kaveriksi?

Aurinkosähköä syntyy päiväsaikaan usein yli oman tarpeen, jolloin sähkön hinta on pörssissäkin korkeimmillaan. Näin saat samalla myymällesi yli jääneelle aurinkosähkölle parhaan hinnan. Iltaisin ja öisin ostat lisäsähköä pörssistä pohjahintaan.Mistä aurinkotuottajan sähkön hinta muodostuu?

Asiakkaat kertovat

Erityisen tyytyväinen olen ollut mahdollisuuteen seurata kustannuksia tarkasti.”

Hinta nyt

5,30

snt / kWh

PKS Priima 7 vrk tuntihintojen keskiarvo. Ei sisällä toimitusmaksua.

Priima on aurinkotuottajan oma sähkösopimus

Aurinkotuottaja-palveluumme kuuluu, että voit valita valikoimastamme juuri sellaisen ähkösopimuksen, joka palvelee parhaiten sinua. Useimmat sähkön omatuotantoa hyödyntävät ovat valinneet Priima -sähkösopimuksen, jolla voit ostaa sähköä tuntikohtaisella hinnalla tai tehdä halutessasi hintakiinnityksiä vuosineljänneksittäin jopa kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Saat samalla omatuotannosta ylitse jäävälle sähkölle aina parhaan hinnan myymällä sitä päivisin, jolloin sähkön hinta muutoinkin korkeimmillaan. Voit myös ostaa sähkösi täysin päästöttömänä, kun valitset GO-alkuperämerkityn vesi- tai tuulivoiman. Omaa sähkönkäyttöäsi ja kustannuksiasi voit seurata helposti Live -palvelussa missä ja milloin haluat.

Tutustu Priimaan Katso PKS-sähkötuotteet täältä

Asiakaspalvelu

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan kaikissa sähkön pientuotantoon, aurinkosähköjärjestelmään tai energia-asioihin liittyvissä kysymyksissä ja mahdollisissa ongelmatilanteissa. Ota yhteyttä tai tule käymään toimipisteellämme Joensuussa.

Ota yhteyttä

PKS Live

PKS Live -palvelun avulla voit seurata sähkönkäyttöäsi ja kustannuksia lähes reaaliaikaisesti. PKS Priima -asiakkaana saat käyttöösi netissä toimivan PKS Llive-palvelun, jonka avulla voit tehdä halutessasi myös hintakiinnityksiä ja varmistaa näin sähkön hinnan etukäteen valitsemillesi ajanjaksoille tulevaisuuteen.

Tutustu PKS Live-palveluun

Kiinnostuitko Aurinkotuottaja-palvelustamme?
Ota yhteyttä:
Niko Malvela: 040 922 3309
Mervi Jeskanen: 050 585 8764
Sähköposti:
etunimi.sukunimi@pks.fi

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Bonsky